13 augusti

publicerad den 2008-08-13 kl 15:34:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Ni måste tycka att jag är världens sämst bloggare. Det är jag nog. Men det blir bara inte att jag sätter mig framför datan på sommaren när man kan göra så mycket annat! Dessutom krånglar min data hela tiden så det är 50/50 på om jag kommer in på nätet överhuvudtaget när jag sätter på datan. Okej, det där lät fel, men hur ska man annars uttrycka sig?

Igår var jag i Sickla Galleria för att shoppa, trodde jag. Det visade sig att jag skulle agera smakråd och inte shoppa själv. Det var ju betydligt tråkigare. På kvällen var jag, mamma och två vänner till familjen på bio, i Sickla, och såg Mamma Mia. Jag blev kär i hela filmen, så klart. Den var sådär härligt töntig vilket gör att jag gillade filmen, som vanligt. Men i alla fall, jag ska tillbaka till Sickla hade jag tänkt för att shoppa lite själv, måste ha lite nya kläder till hösten. Hade tänkt att åka själv men om någon känner sig manad att följa med, var vänlig hör av er! Men var beredd på seriöst shoppande.

Jag tror att jag börjar bli nervös inför måndag. Måndagen med stort M. Måndagen då jag börjar gymnasiet. Du tänker säkert "whatever, no big deal?", men joo, det är en big deal. Tänk om jag blir utfryst och ingen pratar med mig för att jag har en ful kalender? Inte för att jag tycker att den är ful men du fattar. Tänk om folk bryr sig om små, små saker som jag inte ens har tänkt på och fryser ut mig totalt? Det är nästan så att jag börjar i den här skolan och är beredd på att bli utfryst. Jag vet egentligen inte varför. Det är väl bara jag som är en sån person antar jag. Jag är inte något vidare optimistisk.

Idag har jag städat i mitt rum vilket jag faktiskt är ganska stolt över, det var typ dammråttor i alla hörnen. Annars har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och försöker slappa så mycket som möjligt den sista veckan på sommarlovet. Fan vad tiden har gått fort. Det känns som att jag alldeles nyss stod i idrottshallen och grät när lärarna sjungandes skämde ut sig inför hela skolan. Det var 64 dagar sen! Nu ska jag ta och googla på David Cook, min nya kärlek, hahah!

Ciao,
Carro

Kommentarer
Postat av: alexandra
aaw men gumman slappna av bara, det kommer gå så fint så! all min kärlek <3//alex
2008-08-14 @ 18:34:35
URL: http://favoriiiiten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback