Pissdålig dag

publicerad den 2009-12-05 kl 18:03:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej. Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Ingen klippning, inget garn, ingen knäck. Toning blev köpt efter mycket om och men. Jag ska berätta om min dag.

Jag åkte till salongen där min vän Jennie jobbar, men jag visste inte att dom bara hade öppet till 15 på lördagar, så hon har förstås inte tid idag. Imorgon är det stängt, men jag fick tid kl 11 på måndag så det är utmärkt det med. Sedan gick jag upp till tygaffären där jag skulle köpa mer garn till min virkning. Jag fick garnet jag virkar med i julklapp förra året, men jag gillade inte färgerna, så jag bytte. Därför kommer jag ihåg att det var just där mamma hade köpt det. När jag gick dit idag hävdade dom att dom absolut inte hade haft just det där garnet förut. Dom var fruktansvärt otrevliga och ville inte hjälpa mig alls. Jag gick ut därifrån med en klump i halsen, ni vet när man kämpar för att inte börja gråta? Jag är ju väldigt känslig just nu.. Jag gick vidare till Kicks för att köpa toning, men jag visste inte vilken jag skulle ta för att få det resultatet jag ville, så jag frågade hon i kassan. Då säger hon att det inte spelar någon roll vilken toning eller färg jag köper, mitt hår kommer fortfarande vara fult och flammigt. Förstår ni att det blev en sak för mycket? Hon sa att mitt hår alltid kommer vara fult. Jag gick ut därifrån, in i första bästa klädbutik med provrum, satte mig i ett provrum, ringde till mamma och grät. Det kändes så himla hopplöst. Hur mycket jag än försöker så går det inte. Sedan var det väldigt svårt att ta sig ut ur det där provrummet. Och näst intill omöjligt att ta sig ur hopplösheten som jag kände.

Mamma kom och hämtade mig i alla fall, och hela familjen åkte och handlade. Min bror var ovanligt snäll och förstående, jag fick t o m låna hans mobil och spela spel på. Mamma köpte toning till mig, så jag tänkte hinna tona håret innan jag ska till Jennie i alla fall.

Ikväll ska vi ha en familjekväll. Mys framför TVn med godis. Mamma köpte Flickan som lekte med elden, så jag antar att vi ska titta på den. Jag hoppas att det är lika bra som ettan.

Hejdå

Kommentarer
Postat av: Julls
Det finns så otroligt otrevliga människor där ute tyvärr. Ta inte åt dig, du vet ju vilken otroligt härlig tjej du är. Jag saknar dig, varje dag. Hör gärna av dig om du skulle vilja ses och ta en fika eller något :)
2009-12-06 @ 14:57:46
Postat av: Nea
fy fan vilken sjukt dålig stil!! blev rent av skogstokig när jag läste det!! farao! här ska jag ändå vara sur ett tag till! miss u, sööt <3<3<3
2009-12-07 @ 18:40:41
URL: http://billinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback