PS. I love you

publicerad den 2009-01-08 kl 19:22:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Idag har varit en bra dag! Jag hade jätteroligt i skolan, speciellt på estetisk verksamhet. Fredric måste vara världens roligaste människa! Jag lovar, jag låg på golvet och grät för att jag skrattade så mycket! Vi hade improvisationsteater och Fredric var en norsk gynekolog, David var gynekologbesökaren Karin och Ville var Karins bästa kompis. Fredric spelade verkligen ut och satte huvudet mellan benen på David! Hela gruppen höll på att dö av skratt.

På vägen hem stannade jag till vid Gullmarsplan med Hilda och jag fick pengar för mitt terminskort. Vi fikade på Espresso House och jag åkte sedan mot Tyresö för jag är tydligen tvungen att städa idag. Jag som ville följa med Hilda på en spelning. Men jag stannade i centrum i alla fall för att jag visste att mamma skulle åka hem från jobbet snart och då kunde hämta upp mig där. Jag träffade Alex på H&M! Det var jättelänge sen vi sågs så det var jättekul! Jag köpte en halsduk på rean.

När jag kom hem fick jag en trevligt överraskning, mina grejer från cdon hade kommit! Sitter och lyssnar på Markus skiva i denna stund! Ska börja titta på PS. I love så snart jag har städat. Tillsammans är man mindre ensam får vänta tills någon annan dag, det var ju inte så länge sen jag såg den i och med att jag lånade den av min gudmor. Jag har nog fortfarande kvar den förresten.


Bästa låten för tillfället: If You Don't Mean It - Markus  Fagervall

Ciao,
Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback