Slaskigt och blött

publicerad den 2009-01-19 kl 21:18:08 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag hatar snö. På riktigt. I alla fall i januari till november. I december får det gärna vara en meter snö men så fort nyår har passerat ska snön försvinna, och det är illa kvickt! Jag hatar när det blir slaskigt som det är nu. Usch.
Jag spenderade min eftermiddag/kväll hos Pillan, vi åt Ben&Jerry's, drack kaffe och bara pratade. Hade det allmänt mysigt. Rätt som det är får vi någon skrattattack och man kan börja undra om vi är sex och sju år istället för sexton och sjutton. Mamma kom och mötte mig och så gick vi hem tillsammans. Det är så tråkigt att gå hem själv, haha. 
När jag var på Vi och köpte Ben&Jerry's såg jag att dom sålde filmer för trettionio kr! Jag hittade då Stardust som jag har letat efter ända sedan jag såg den hos Sara i somras! Jag ska nog ta och kolla på den nu. Jag kommer ändå inte somna fören vid tolv så jag kan lika gärna spendera kvällen med en film.
Fasiken vad skönt det var att komma hem till ett välstädat rum! Det var länge sen mitt rum var så städat som det är nu. Jag borde ta foton och sätta upp på väggen som ett bevis på att det faktiskt kan vara fint som jag kan titta på i mina mörkaste stunder.
By the way så avslutade jag mitt förra blogginlägg väldigt tvärt och det var bara för att läraren kom in igen.... Inte min avsikt att verka kort alltså!

Bästa låten för tillfället: Decode - Paramore

Ciao,
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback