090520

publicerad den 2009-05-20 kl 07:38:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Börjar med att säga; GRATTIS FRIIDILINEN! (av många kallad Frida) Du är bäst i världen! <3

Jag sitter i min säng (som vanligt, jag sitter aldrig vid mitt skrivbord längre, jag lever i min säng!) med datorn i knät. Jag försov mig lite smått imorse. Ni vet när klockan ringer, man stänger av den och somnar om? Det gjorde jag, fast med mobillarmet då (läs föregående inlägg). Sen fick jag skynda mig upp för att duscha. Jag satte mig för att äta frukost och så, jag skulle liksom till skolan. Sedan kändes det bara som om luften gick ur mig. Jag kollade tempen och hade förstås feber, men det är ju liksom inget ovanligt. Jag skulle snarare ha blivit förvånad om jag inte hade det. Jag frågade mamma vad hon tyckte att jag skulle göra, i och med att jag ändå bara hade 1 lektion idag som jag kunde vara med på. Vi skulle gå halvdag, men den halvdagen består av GeMu och idrott. Idrotten skulle jag ju inte kunna vara med på, så då kändes det ganska onödigt att åka in för en lektion om jag känner mig dålig. Den senaste veckan har jag bara åkt till skolan om vi har haft prov.

På tal om prov så fick jag VG+ på samhällskunskapsprovet! Det ni! Jag är ganska stolt faktiskt. Jag satt ju uppe kvällen innan och pluggade med pappa, och det fastnade! Fast jag visste att jag egentligen bara behövde få G, min samhällskunskapslärare sa till mig för några veckor sedan att jag hade ett så pass starkt VG så det gjorde ingenting om jag fick G på det sista provet. Hon skulle fortfarande inte sänka mig. Men nu fick jag ju VG+! Precis som jag fick på den förra inlämningsuppgiften! Wohoo!

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på Skruva den som Beckham, ni vet, VHS-filmen som jag köpte på Stadsmissionen igår : P Vi hörs lite senare!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback