090522

publicerad den 2009-05-22 kl 23:16:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Nyss hemkommen från middagen hos bekanta med familjen. Det var trevligt att komma ifrån min säng för ett tag. Jag måste säga att jag känner mig piggare när jag gör saker. Eller det beror förstås på vad det är. Jag känner mig piggare när jag gör roliga saker, typ träffar människor och socialiserar mig. Då glömmer jag liksom bort att jag är sjuk. Det var tur att jag fick följa med överhuvudtaget! Min mamma brukar vara ganska hård på att när man är sjuk så ska man vara hemma och vila, men jag kan ju inte sitta inne varenda dag i 1 månad. Idag har det förresten gått 3 veckor sedan jag fick hög feber. Jag har alltså varit hemma i 3 veckor. Det är helt fucking sjukt.

Vi var som sagt hos vänner till familjen, men som känns mer som släkt än vissa andra som jag faktiskt är släkt med, och Patricks (pappan i familjen) mamma hade tyckt så synd om mig för att jag hade varit sjuk så länge så jag fick en bok och en tidning av henne! Så himla snällt! Jag blev jätteglad! Det är liksom inte Patricks släkt som vi känner, utan Annas, så det var en mycket glad överraskning. Fast alla på Patricks sida är verkligen jättesnälla. Han har 3 systrar som är jättetrevliga.

Men i alla fall, boken jag fick var I en annan del av Bromma av Martina Haag och tidningen var CHIC. Den tidningen är verkligen superbra om man gillar shopping, som jag. Det är inte så mycket inspiration, alltså kläder, väskor och skor för flera tusen, utan mer saker som man faktiskt kan köpa. Dessutom kostar den bara 25 kr. Finfint! Jag brukar faktiskt köpa den ibland. Men ofta vill jag då köpa någon annan tidning också, för det finns ju mer som man vill ha ut av en tidning än bara shoppingtips. CHIC ser jag mer som en... bilaga! Men en alldeles utmärkt en!

Gud så jag babblar på. Jag tror att jag ska ta och byta lakan, påslakan och örngott i min säng. Jag känner att jag behöver det när jag i stort sett har bott i min säng som senaste veckorna. Jag måste försöka piggna till nu och man ska orka göra färdigt allt i skolan innan betygen sätts. Det kommer jag nog inte göra, men man måste ju försöka i alla fall. På tal om det så måste jag nog läsa mitt tal några hundra gånger om jag ska kunna det utantill tills på måndag. Piss också. Jag önskar att jag bara kunde radera det där.

Inget mer snack nu. Jag bloggar väl imorgon när jag vaknar.

PUSS"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback