090528

publicerad den 2009-05-28 kl 21:23:24 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Hejsan! Jag kom hem från centrum för ett tag sedan! Det var Crazy Night, Måns Zelmerlöw var där! Jag missade dock när han sjöng men såg honom när han satt och signerade skivor.

Först gick jag till Josse där även Amanda, Annie & Julia var. Jag var inte där så länge för vi gick till Strandskolan ganska snart efter att jag kom. Det var jättekul att träffa alla lärarna igen, och titta på alla elevers arbeten :P Jag hittade Nea, men hon försvann efter 3 sekunder! Jag antar att hon skulle till sin ridning. Dodds kom också, så resten av besöket spenderade jag med henne. Det kom jättemånga från gamla klassen, värsta klassåterträffen!

Dodds följde med mig till bussen, och där träffade vi Mirre! Hon skulle till sin baslektion så hon skulle också ta bussen till centrum. Vi skiljdes åt när vi klev av, jag gick till H&M och hon till sin baslektion. Crazy Night i Tyresö Centrum betyder rabatt! Jag köpte därför 2 par shorts, ett par lila/plommonfärgade och ett par orangea, 1 svart klänning, mascara, mineralfoundation och lösnaglar. Det hela gick på 563 kr. Det var inte mycket för allt det där tycker jag!

                           
L'Oréal True Match Mineralfoundation            Max Factor False Lash Effect  mascara

Jag hittade inga bilder på kläderna, men jag får väl ta och fota det imorgon. Jag orkar inte det nu.

Jag är ganska pissed på min italienskalärare, hon svarar inte på mitt mejl. Jag måste prata med henne! Jag vet inte vad jag ska göra.. Dumma sak.. Betygen sätts imorgon. Piss.

Kommentarer
Postat av: Alexandra
jaag va osså däär (a) ha de bra gumman kul att se dig ;D<3
2009-05-29 @ 17:53:32
URL: http://alexandrarylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback