Stolt

publicerad den 2009-05-09 kl 12:11:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag måste säga att jag är väldigt, väldigt, väldigt stolt över mig själv. Jag läste ut Doktor Glas igårkväll! Kan ni tänka er?! Jag stängde t o m av TVn innan filmen var slut för att jag tänkte att jag skulle läsa ut den där jädrans boken. Och det gjorde jag! Nu har jag börjat på Snö och Aska av Diana Gabaldon som är den sista i serien om Claire och Jamie Fraser, eller den sista som har skrivits i alla fall. Vem vet om det kommer ännu en? Man kan ju alltid hoppas.

Idag har jag bestämt att jag ska skriva talet som jag skulle ha givit i måndags, men då var jag ju redan sjuk. På tal om min sjukdom så är jag fortfarande inte frisk. Sist jag kollade tempen så hade jag 38,2. Ni fattar inte hur trött jag är på att bara vara inne i mitt hus hela dagarna och göra ingenting. För jag gör verkligen ingenting, förutom att ligga i sängen och kolla på dåliga TV-program. Det finns inga bra TV-program som går mitt på dagen. Hmm, undra varför? Jo, för det är inte meningen att man ska ligga hemma och titta på TV då!

Det visade sig att jag hade inte bara missat nationella i engelska, utan även ett av kursproven i italienska! Jag menar, hur kan man göra så?! Det stod inte på schoolsoft, bara när jag redan hade missat det. Och det är omprov på måndag. Är dom dumma i huvudet eller? Jag kan inte göra omprov på måndag, jag har ju inte pluggat någonting! Sist jag var i skolan var på valborg! Det är år och dar sedan! Taskigt planerat tycker jag. Så där rök mitt betyg i italienska. Fast jag har alltid vetat att jag ska faila i det. Ingen stor skada skedd.

Som sagt, nu blir det talet som gäller. Även om jag verkligen inte vill. Jag hatar skolan. Verkligen. På riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback