091112

publicerad den 2009-11-12 kl 20:38:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godkväll,

Dagen har varit seg. Jag orkade inte gå upp när klockan ringde vid nio, jag tror att jag gick upp vid tio eller något. Sedan kollade jag såklart på Kenza och Foki som var med i Efter Tio TV4. Kissie skulle tydligen också vara där, men hon struntade i att komma.

Vid två tog jag mig till Forellskolan för att få vaccin mot svininfluensan. När jag kom dit blev jag helt chockad. Kön var hur lång som helst. Och det var bara kön för att få en nummerlapp. När jag hade stått där i en halvtimme gav jag upp och gick hem till mormor istället. Hon proppade i mig massa mat, och sen vid halv fyra åkte jag hem med mamma. Hon jobbar precis där mormor bor. Utmärkt om man vill ha skjuts. Jag & mormor bestämde att vi ska åka till Farsta Centrum imorgon, och det visade sig att mamma också ville följa med, så det blir jag, mamma, Anton & mormor. Man måste ju göra lite saker på dagarna. På kvällen sen ska vi tydligen på middag till Anna och hennes familj. Kul att få gosa med hennes lilla tvååring!

Min kära kusin ringde mig idag. Han tyckte tydligen att det var dags att träffas snart, haha. Vi har inte träffats på hur många månader som helst. Han är tre dagar yngre än mig, hoho.

Puss på Eddie som fyller år idag <3

Kommentarer
Postat av: emma
ååå vad jag tycker om dej! <3
2009-12-13 @ 23:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback