Fullt upp

publicerad den 2010-06-15 kl 09:31:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon!
Så härligt väder det är idag! Sol för en gångs skull! Idag ska jag spendera dagen med gudmor min. Vi ska b la åka till Taxinge Slott utanför Nykvarn och äta från deras kakbuffé (moahahah!) och till en liten butik som heter Mångfaldens Hus som också ligger där någonstans. Jag var inne på sajten igår, och det ser lovande ut! Shabby Chic säger man ju aldrig nej till.
Jag var ju hos Jennie igår och fixade håret! Blonda slingor och klippning blev det, och jag är supernöjd! Som alltid när jag har varit hos henne! Jag tänkte att ni skulle få se bilder, men... Ja, ni kan ju tänka er hur det blir när man ska ta foto på sig själv. Man ser dum ut. Eller i alla fall jag. Så det blir inget foto än.
Jag måste också bara berätta om igårkväll. Farmor och farfar kom förresten och fikade! Fast det var inte det jag skulle berätta om. Mamma och pappa var ute och joggade så jag & Simon skulle lägga Anton. Jag hade precis hällt upp en tallrik yoghurt till honom när han råkar välta hela tallriken så allt rinner ut. Det stod även ett fyllt vattenglas bredvid som han också lyckades välta. Så Simon och jag får ju fullt upp med att torka och Anton står där, mitt i allt, och skrattar. lyckas Simon ha ut en kaffekopp som stod på diskbänken också! Och gissa vad som händer då. Jag svimmar. Utan förvarning! I vanliga fall brukar det svartna för ögonen så jag brukar hinna sätta mig ner, men inte då. Jag faller ihop på golvet och det nästa jag minns är att Simon försöker prata med mig och få i mig vatten. Stackars Simon. Han fick verkligen fullt upp... Resten av kvällen mådde jag lite illa och hade ont i huvudet, men nu mår jag bra!
Så nu ska jag göra iordning mig för snart kommer min gudmor och hämtar mig!
PUSS&KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback