Smiling but we're close to tears

publicerad den 2010-11-05 kl 16:45:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Det är fredag idag! Jag antar att ni som har höstlov inte är så jätteglada över det, haha. Snart är lovet slut. Men men, misströsta ej, ni kan träffa mig på helgerna! Haha!

Idag var det som sagt yoga på morgonen. Jag måste säga att jag verkligen älskar det. Nackdelen idag var att jag var tvungen att skynda mig hem för att hinna äta och byta om innan sjukhusbesöket. Och det förstör lite av det underbara. Det är omöjligt att behålla lugnet man känner efter om man måste skynda till en buss. Men det gick ändå! Fördelen med att sjukhusbesöket var idag var att pappa jobbade hemma så han skjutsade mig på morgonen och sedan fick jag då åka bil både till och från sjukhuset. Lyx! Jag måste också säga att jag verkligen gillar min läkare där. Han är riktigt rolig! Mamma och pappa gillar honom också, vilket också är bra. 

När pappa och jag handlade på vägen hem så mötte vi pappan till min bästa kompis under låg- och mellanstadiet. Jag har dock inte träffat honom sedan han bytte skola till högstadiet. Men jag praktiskt taget bodde där ibland så hans mamma och pappa var mina extraföräldrar. Det är synd att allt bara försvann. 

Men i alla fall, jag ska börja göra mig i ordning nu. Vi ska hem till gudmor min!
PUSS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback