Plans

publicerad den 2011-03-30 kl 10:29:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Bloggen går ju verkligen på högvarv! Eller inte.. Jag tycker att det är svårt när man inte har skrivit något på ett tag att bara komma igång igen. Då är det så mycket som man inte har skrivit så man vet inte vart man ska börja. Vilket problem alltså! Haha..

Jag kan dock meddela att jag kommer söka till tre folkhögskolor till hösten. Ingen av dem ligger i Stockholm. Vimmerby Folkhögskola, Kävesta Folkhögskola och Ljungskile Folkhögskola. För er som inte vet det så ligger Vimmerby i Kalmar län, Kävesta utanför Örebro och Ljungskile mellan Uddevalla och Göteborg. Jag kommer alltså (förhoppningsvis) inte stanna i storstaden. Istället tänker jag flytta till någon liten håla och plugga i två år. Om det blir Vimmerby, Kävesta eller Ljungskile är alltså inte bestämt än. Det beror på vart jag kommer in. Men högst upp på listan är nog Vimmerby. Jag håller på med ansökningarna nu. Foto måste införskaffas snarast..

Ja, nu vet ni det. Jag håller dessutom på att fixa körkortstillstånd för att få övningsköra. Det som fattas där är synundersökning. Men det ska bli roligt att komma igång! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback