Tintins Äventyr

publicerad den 2011-11-01 kl 14:34:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Tintin var jättebra! Det var helt fullsatt i salong 1, och det är ju också alltid kul. Vi såg den i 3D med svenskt tal. Det var inga roliga 3D-effekter alls, så jag rekommenderar att se den utan 3D och spara pengar istället. Men jag & Anton hade en mysig dag!

Idag har vi inte gjort någonting alls. Doddo var tvungen att jobba så hon kommer förbi innan kören ikväll och så går vi tillsammans. Jag vågar fasen inte gå själv genom skogen nu, haha. Det är becksvart på kvällen! Det blir bättre sen när snön kommer, då ser man lite i alla fall. Men det ska i alla fall bli jättekul att träffa henne, och alla andra i kören också! Jag har dessutom planer på att kidnappa henne efter kören också, hihi. 

Nu tänkte jag tona håret. Jag hoppas att det blir rödare än vad det blev förra gången! Jag vill ha rött håååår! Haha.. Jag har precis bestämt med gudmor att vi ska till Ikea imorgon också! Jag ÄLSKAR Ikea! Nu har jag dessutom pengar kvar från min födelsedag så jag kan köpa lite grejer till rummet hemma. Jag vill bl a ha ett tandborsteglas, en tvålpump och förvaring för badrummet. Jag måste också ha värmeljus!

Förresten ska jag få en header av Sandie! Hon är mycket bättre på att göra sånt där än vad jag är. Den kommer bli så fiiiin!

PUSSAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback