Live from Sthlm!

publicerad den 2011-10-28 kl 17:03:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Hej!

Nu är jag hemma i Sthlm igen! Det känns ganska skumt. Jag saknar redan Ljungskile. Speciellt alla vänner! Jag har Sandie-abstinens! Jag saknar att inte bara kunna gå ut från rummet och umgås med alla. Men men, det är bara en vecka så jag kommer överleva! 

Vi kom iväg närmare fyra igår, försökte stanna i nån liten håla och äta på ett värdshus men blev näst intill ivägjagade av en psyko sekt (elleeeeer??), åkte vidare till Burger King i Laxå och åkte sedan hela vägen till Tyresö. Det tog allt som allt ca 5 ½ timme. Jag sov nog en timme också. Jag vaknade av att Pixie körde över ett gigantiskt gupp och båda skrattade åt mig.. När jag väl kom hem gick jag och la mig ganska så snabbt, jag var trött som in i helvete! Jag vaknade elva imorse, åt frukost framför TV:n och sedan kom Pillan & Farre runt ett. Vi fikade och babblade och åkte sedan till centrum för att köpa skor till Pillan. Trevligt var det! Sen åkte jag med mamma hem. 

Kvällens planer är att ta det lugnt framför Idol. Första fredagen på länge som jag inte krökar, haha. Men ska bli mysigt att bara vara hemma med familjen!

Förresten så fortsätter min mobil att krångla bara så ni vet. Jag ska lämna in den i veckan.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Anonym
Får ju hoppas att det är lite kul att komma hem och träffa familj och vännerna här i Stockholm ;) åtminstone så ser jag fram emot att få träffa dig :)
2011-10-28 @ 22:13:19
Postat av: Sandie
tro mig jag har carro-abstinens också haha.. ! <3 saknar skolan o vännerna som fan REDAN de är sjukt.
2011-10-29 @ 01:53:17
URL: http://swedhik.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan
Hejsan



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P
2011-10-29 @ 11:52:32
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback