Gåvan - Cecelia Ahern

publicerad den 2012-08-05 kl 22:58:16 i kategorin Boktips l Kommentera (0)

Hej! Jag har kommit på att det var fruktansvärt dumt att skriva ett inlägg om böcker innan jag har läst dem, så från och med nu blir det ett lite längre inlägg om varje bok jag läser när jag har läst ut dem!

Titel (Originaltitel): Gåvan (The Gift)
Författare: Cecelia Ahern
Språk (Originalspråk): Svenska (Engelska)
Antal sidor: 269
Om boken: Ibland kan en gåva komma från det mest oväntade håll. Varje dag för Lou Suffern en kamp mot klockan. Han måste alltid vara på flera ställen samtidigt; han har knappt hunnit ut ur ett möte förrän han måste vara på ett annat. Han försummar sin fru, glömmer sin fars sjuttioårsfest och har aldrig bytt en blöja på sin ettårige son. På väg till jobbet en tidig vintermorgon träffar Lou den hemlöse Gabe. Lou bli nyfiken på honom och ser till att han får ett jobb på firmans postavdelning. Men snart börjar Lou ångra att han hjälpt Gabe. Hans blotta närvaro gör Lou illa till mods - och hur är det möjligt att Gabe faktiskt lyckas vara på två ställen samtidigt? Men Gabe har en gåva till Lou - en gåva som på ett mystiskt vis kommer att förändra honom för all framtid. Gåvan är en rörande och varm berättelse om kärlek, saknad, hopp och nya möjligheter. Med charm, humor och en liten dos magi ger Cecelia Ahern oss än en gång en medryckande historia som talar till hjärtat.
Andras åsikter om boken: "...En rörande berättelse... Gåvan flätar samman magiska element i en modern tappning, och kommer garanterat tilltala läsare som är på jakt efter en magisk historia." -Booklist "Charmerande... Gåvan är som en varm och mjuk tröja." -Associated Press "En strålande roman för drömmare." -Woman
Mina åsikter om boken: Jag gillar verkligen sättet som Cecelia Ahern skriver på. Det är precis rätt mängd miljöbeskrivningar för att man ska kunna se bilden framför sig men utan att det blir tråkigt. Gåvan gillade jag för att man fick följa just Lou, och inte hans fru t ex. Jag gillade att huvudkaraktären var en man, och att han hade tydliga "brister". Jag gillade huvudkaraktären helt enkelt! Men det var inte en bok som jag fastnade i såsom jag kan göra med vissa böcker. Så den var helt okej. Den får 3 av 5!

PUSS! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback