Göööööteborg!

publicerad den 2013-06-09 kl 23:11:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej! Nu var det ett tag sedan! Jag befinner mig nu i Göteborg sedan lite drygt en vecka tillbaka i Martins föräldrars lägenhet ute i Frölunda. De bor dock på landstället över sommaren så vi är själva här. Ljungskile känns redan avlägset, det känns som att jag har varit här länge. Jag har inget jobb, men jag har inte fått panik än. Jag var på en rekryteringsträff i fredags för en restaurang som ska starta upp flera nya i Göteborg, men det kändes inte som att det gick så bra. Jag har dessutom sökt jobb som personlig assistent och (håll i hatten) sopgubbe över sommaren! Jag hoppas mest på sopgubbejobbet jag. Annars så gillar jag Göteborg än så länge. Slottsskogen är nog min favorit. Det är en enorm park inne i stan där det finns sälar, älgar, getter och massa andra djur. Och det är helt gratis! Jag gillar Frölunda Torgs köpcentrum också.. Det är helt enormt! Jag planerar att spendera en dag där i veckan, jag måste ha lite grejer. 

Hur funkar det att bo med pojkvännen då? Jo då, det funkar alldeles utmärkt! Vi båda har humör som går upp och ner (jag mer än Martin..) men vi lär ju oss hur vi funkar. Det blir lättare och lättare! Jag älskar att bo själv med honom, laga mat tillsammans och kunna göra precis som vi vill. Mys!

Nu tror jag att jag ska få älsklingen min att sluta spela dataspel och gå och sova. Vi har vänt på dygnet lite vilket är dumt så vi borde komma i säng snart. Men jag ska försöka skriva något snart igen!

PUSS! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback